Aggeloo partner Closure

SPECIALIST VOOR DE UITVAARTBRANCHE

Als uitvaartondernemer heeft u een bijzonder vak. U staat met veel persoonlijke aandacht 24/7 klaar voor uw klanten. Als hulpverlener, luisterend oor, organisator en ondernemer tegelijk. Uw werk is zeer waardevol. U krijgt immers maar één kans om het goed te doen. Bij Aggeloo begrijpen we dat. Al sinds de oprichting van ons bedrijf in 2010 stellen wij onszelf iedere dag de vraag: wat kunnen wij doen om het ondernemers in de uitvaartbranche gemakkelijk te maken? Het antwoord ligt in onze producten, onze diensten én onze persoonlijke service.

Aggeloo werkt met u samen. Biedt u meer gemak, minder gedoe en – misschien wel het allerbelangrijkste – meer service. Zodat u uw klanten nog beter kunt helpen. Het gevolg: hogere klantwaardering, meer naamsbekendheid én nieuwe klanten. Onze online producten zijn speciaal ontwikkeld voor de uitvaartbranche.

Aggeloo is dé online dienstverlener, volledig gespecialiseerd in de uitvaartbranche. Wanneer u met ons zaken doet kiest u voor een marktleider die 8 jaar ervaring heeft en de uitvaartbranche als geen ander kent en gaat u samenwerken met een gepassioneerd team die graag voor u klaar staat. Voor meer informatie, bekijk de website.