Alle abonnementen in één keer opgezegd

Van telefoonabonnement en verzekering tot social media

Slider

Incubator programma UtrechtInc ondersteunt zes nieuwe startups

 - 25 september 2017

Bron: UtrechtInc

Incubator programma van 5 maanden

Vanuit een grote groep aanmeldingen is Closure geselecteerd om deel te nemen aan het incubatorprogramma van UtrechtInc. In september start Closure, naast vijf andere nieuwe start-ups. In het incubator programma van 4 maanden werken zij toe naar een schaalbaar business model, betalende klanten, complementair team en werkend product. Als ondernemer moet je uiteindelijk alle vlakken beheersen en hier krijgen wij de kans tot het ontwikkelen van die kennis en competenties. Bovendien is de omgeving inspirerend en krijg je hulp vanuit alle kanten.

Chantal van der Velde vult aan: “Wij begonnen Closure vanuit een bepaalde expertise, maar als ondernemer moet je uiteindelijk alle vlakken beheersen. Bij UtrechtInc ontwikkel je die kennis en competenties. Bovendien is de omgeving inspirerend en krijg je hulp vanuit alle kanten!”

Met de zes nieuwe startups telt UtrechtInc op dit moment 30 startups in huis. Voorgangers zijn ondermeer de succesvol uitgevlogen bedrijven ViriCiti, The Hyve en StuComm.

Closure

Service voor nabestaanden om alle abonnementen, contracten en accounts af te ronden van een overleden persoon. Closure voorkomt doorlopende kosten en limiteert de kans op identiteitsfraude. Nabestaanden worden zo ontzorgt, zodat zij hun tijd kunnen spenderen aan wat echt belangrijk is; het verwerken van hun verlies.

Centraal Meldpunt Overlijden

Wist u dat alle bedrijven dezelfde informatie bij u uitvragen? Goede doelen, telefoonleveranciers, energiepartijen, banken en zelfs social media. Bij Closure hoeft u daarom maar één keer uw gegevens door te geven. Wij informeren voor u alle bedrijven.

Slider