Closure opent de handelsdag van de AEX

Alle abonnementen in één keer opgezegd

Van telefoonabonnement en verzekering tot social media

Slider

Closure opent de handelsdag van de AEX

 - 15 mei 2018

Bron: Euronext

Het team van Closure opent de handelsdag van de AEX, Amsterdam Stock Exchange, op 15 mei 2018 met een gongslag. Samen met Chief Innovation and Strategy Officer Jeroen Tas van Philips luidden co-founders Chantal van der Velde en Graciëlla van Hamersveld de gong die sinds jaren het begin van een nieuwe handelsdag markeert.

De Philips Innovation Award is een platform waar elke deelnemer van kan profiteren. Door mee te doen krijgen deelnemers persoonlijke feedback, oefenen zij belangrijke vaardigheden, ontvangen zij coaching en kunnen zij een netwerk opbouwen.

Tijdens de halve finale hebben de beste 30 deelnemers hun start-up getoond aan investeerders en ondernemers, terwijl zij door een professionele jury feedback kregen op hun pitch. De beste 8 start-ups zijn doorgegaan naar de finale, waar meer dan 800 bezoekers een inspirerende avond hebben beleefd met interessante gastsprekers en natuurlijk innovaties van hoge kwaliteit. Closure won de Innovator League en dus de prijs ter waarde van €50.000. Circal Technologies won de Rough Diamond League en dus de prijs ter waarde van €10.000.

Centraal Meldpunt Overlijden

Wist u dat alle bedrijven dezelfde informatie bij u uitvragen? Goede doelen, telefoonleveranciers, energiepartijen, banken en zelfs social media. Bij Closure hoeft u daarom maar één keer uw gegevens door te geven. Wij informeren voor u alle bedrijven.

Slider