Het team van Closure opent de handelsdag van de AEX, Amsterdam Stock Exchange, op 15 mei 2018 met een gongslag. Samen met Chief Innovation and Strategy Officer Jeroen Tas van Philips luidden co-founders Chantal van der Velde en Graciëlla van Hamersveld de gong die sinds jaren het begin van een nieuwe handelsdag markeert.

Closure opent de handelsdag van de AEX

Bekijk in dit fragment het aftellen, het luiden van de gong en de trots en blijdschap na dit bijzondere moment.

De Philips Innovation Award is een platform waar elke deelnemer van kan profiteren. Door mee te doen krijgen deelnemers persoonlijke feedback, oefenen zij belangrijke vaardigheden, ontvangen zij coaching en kunnen zij een netwerk opbouwen.

Tijdens de halve finale hebben de beste 30 deelnemers hun start-up getoond aan investeerders en ondernemers, terwijl zij door een professionele jury feedback kregen op hun pitch. De beste 8 start-ups zijn doorgegaan naar de finale, waar meer dan 800 bezoekers een inspirerende avond hebben beleefd met interessante gastsprekers en natuurlijk innovaties van hoge kwaliteit. Closure won de Innovator League en dus de prijs ter waarde van €50.000. Circal Technologies won de Rough Diamond League en dus de prijs ter waarde van €10.000.

Categorieën: Media