Alle abonnementen in één keer opgezegd

Van telefoonabonnement en verzekering tot social media

Slider

Closure pitcht bij BNR Zakendoen

 - 17 oktober 2017

Bron: BNR zakendoen

Chantal van der Velde, co-founder van Closure pitcht bij BNR zakendoen in de uitzending. Mathijs de Wit van Newion Investments beoordeeld deze pitch en zegt over Closure: 'Big opportunity'!

Luister nu terug door te klikken op de foto:

BNR zakendoen is hét ondernemersprogramma op de Nederlandse radio. Het programma wordt elke werkdag tussen 10:00 en 12:00 uitgezonden. Dagelijks schuiven professionals uit diverse industrieën aan om mee te praten over zaken in de actualiteit. De doelgroep, zakelijke beslissers en andere professionals, stemmen vaak af op deze zender om op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen. Startups zijn natuurlijk een goed voorbeeld van ontwikkeling binnen een industrie. Dat Closure pitcht bij BNR zakendoen was dan ook een kans de visie van Closure op het digitaal nalatenschap te delen.

Centraal Meldpunt Overlijden

Wist u dat alle bedrijven dezelfde informatie bij u uitvragen? Goede doelen, telefoonleveranciers, energiepartijen, banken en zelfs social media. Bij Closure hoeft u daarom maar één keer uw gegevens door te geven. Wij informeren voor u alle bedrijven.

Slider