Closure regelt alle opzeggingen en contractovernames voor u na een overlijden.

Van telefoonabonnement en verzekering tot aan social media.

Slider

Closure staat in de finale van TEDxAmsterdamWomen

Artikel in November 2018

Bron: Sprout.nl

Drie startups staan in de finale van TEDxAmsterdamWomen

Diem Do (CodeGorilla), Ivana Setiawan (Venopi) en Graciëlla van Hamersveld en Chantal van der Velde (Closure) staan op 6 december in de finale TEDxAmsterdamWomen. Een van deze drie ondernemers wordt de opvolger van Lotte Leufkens (CloudCuddle), die deze prijs vorig jaar mee naar huis nam.

Voor de vierde editie van de  startup-award van TEDxAmsterdamWomen mocht de jury dit jaar 80 inzendingen beoordelen, waarvan 25 ondernemers op 3 september werden uitgenodigd om te pitchen.

Graciëlla van Hamersveld en Chantal van der Velde bieden met het digitale platform Closure een oplossing voor de emotionele, financiële en tijdrovende nasleep als een geliefde komt te overlijden. Van Hamersveld: "Het ontmoeten van andere vrouwelijke ondernemers, die er weinig zijn, is al ontzettend waardevol. Daarnaast is het als startup lastig om serieus genomen te worden door grote bedrijven. TEDxAmsterdamWomen helpt daarmee."

Centraal Meldpunt Overlijden

Wist u dat alle bedrijven dezelfde informatie bij u uitvragen? Goede doelen, telefoonleveranciers, energiepartijen, banken en zelfs social media. Bij Closure hoeft u daarom maar één keer uw gegevens door te geven. Wij informeren voor u alle bedrijven.

Slider

 

Het is daarom een eer dat Closure op 6 december 2018 het concept aan de wereld kan laten zien, met als doel meer mensen het digitaal platform van Closure te kunnen aanbieden. Daarnaast biedt TEDxAmsterdamWoman Closure de mogelijkheid om verder te ontwikkelen en vergroot tegelijkertijd het netwerk van Closure.