Closure regelt alle opzeggingen en contractovernames voor u na een overlijden.

Van telefoonabonnement en verzekering tot aan social media.

Slider

De 10 meest veelbelovende disruptors van Nederland

 - 12 juni 2018

Bron: Bloovi

Nederland, het land van kaas, tulpenbollen, molens, water, het misgelopen WK,…, en -last but not least- talentvolle disruptors van Nederland. Status-quo-tarters die de bedrijven van de toekomst bouwen en soms oplossingen bedenken voor problemen waarvan wij niet eens wisten dat ze bestonden. De Nederlandse start-up experts Jan-Willem van Beek, Remy Ludo Gieling, Jorg Kop en Remco Janssen (*) beargumenteren welke tien (in willekeurige volgorde) start-ups de meest veelbelovende disruptors van Nederland zijn.

Rutger Huizenga licht to welke lessen de Belgen kunnen halen uit deze tien start-ups.

Closure is 1 van de 10 distruptors van Nederland

Wat: Online nabestaandendesk

Les: Boek snel succes

Ja, het gaat snel. Heel snel. Dat vinden de oprichters van Closure zelf ook. Amper acht maanden geleden gestart en nu al een prestigieuze prijs (de Philips Innovation Award) in de kast en een veelbelovende pilot met drie gerenommeerde Nederlandse bedrijven voor de deur. Hun idee voor een service die nabestaanden digitaal ondersteunt bij het afronden van abonnementen, contracten en accounts van overledenen, blijkt een schot in de roos.

Jorg Kop, directeur van incubator UtrechtInc zegt: “Closure heeft met een voor velen herkenbaar idee snel een team om zich heen weten te creëren en bovenal prioriteiten te stellen met de juiste dosis executiepower.”

Centraal Meldpunt Overlijden

Wist u dat alle bedrijven dezelfde informatie bij u uitvragen? Goede doelen, telefoonleveranciers, energiepartijen, banken en zelfs social media. Bij Closure hoeft u daarom maar één keer uw gegevens door te geven. Wij informeren voor u alle bedrijven.

Slider