Door: Baaz

Auteur: Bart Remmers

De vierde editie van de jaarlijkse Startup Award voor vrouwelijke ondernemers is terug! Het platform is gecreëerd door TEDxAmsterdamWomen waar veelbelovende startups de mogelijkheid krijgen om hun bedrijf tegenover een jury van experts, investeerders, adviseurs en leden van de pers te presenteren. Op 6 december 2018 kunnen enkel 3 potentiële ondernemers deelnemen aan de TED Talks. Closure heeft haar plek kunnen veroveren en zal op deze dag pitchen naast de andere twee finalisten.  

De finalisten van TEDxAmsterdam Women

De juryleden waren; Kasia Blicharz (Deloitte), Dorianne Richelle (Facebook), Ilse van Gasteren (Clifford Chance), Nhi Phan (TEDxAmsterdam Women), Cara Antoine (Microsoft) en Tineke Bakker – van der Veen (Boeing). Zij maakten met vol enthousiasme de finalisten bekend. Closure heeft deze geweldige award met veel blijdschap kunnen ontvangen, naast twee andere finalisten Venopi en CodeGorilla.

Closure

Graciëlla van Hamersveld (foto) en Chantal van der Velde bieden met het digitale platform Closure een oplossing voor de emotionele, financiële en tijdrovende nasleep als een geliefde komt te overlijden.

 

 

 

 

 

Categorieën: Media