Alle abonnementen in één keer opgezegd

Van telefoonabonnement en verzekering tot social media

Slider

Baaz over Closure: finalist van de Startup Award 2018

 - 20 oktober 2018

Bron: Baaz

De vierde editie van de jaarlijkse Startup Award voor vrouwelijke ondernemers is terug! Het platform is gecreëerd door TEDxAmsterdamWomen waar veelbelovende startups de mogelijkheid krijgen om hun bedrijf tegenover een jury van experts, investeerders, adviseurs en leden van de pers te presenteren. Op 6 december 2018 kunnen enkel 3 potentiële ondernemers deelnemen aan de TED Talks. Closure heeft haar plek kunnen veroveren en zal op deze dag pitchen naast de andere twee finalisten.  

 

De finalisten van TEDxAmsterdam Women

De juryleden waren; Kasia Blicharz (Deloitte), Dorianne Richelle (Facebook), Ilse van Gasteren (Clifford Chance), Nhi Phan (TEDxAmsterdam Women), Cara Antoine (Microsoft) en Tineke Bakker - van der Veen (Boeing). Zij maakten met vol enthousiasme de finalisten bekend. Closure heeft deze geweldige award met veel blijdschap kunnen ontvangen, naast twee andere finalisten Venopi en CodeGorilla.

 

Closure

Graciëlla van Hamersveld (foto) en Chantal van der Velde bieden met het digitale platform Closure een oplossing voor de emotionele, financiële en tijdrovende nasleep als een geliefde komt te overlijden.

 

Centraal Meldpunt Overlijden

Wist u dat alle bedrijven dezelfde informatie bij u uitvragen? Goede doelen, telefoonleveranciers, energiepartijen, banken en zelfs social media. Bij Closure hoeft u daarom maar één keer uw gegevens door te geven. Wij informeren voor u alle bedrijven.

Slider

Marian Spier, Founder TEDxAmsterdamWomen: 'De TEDxAmsterdamWomen Startup Award is een groot succes. Wij bieden vrouwelijke startende ondernemers een podium aan waardoor zij meer zichtbaarheid krijgen en een invloedrijk netwerk via onze partners worden aangeboden om hun bedrijf zo snel mogelijk te kunnen opschalen. Het succes heeft ertoe geleid dat wij voor de Startup Award dit jaar een Europese prijs in ondernemerschap van de Europese Unie hebben ontvangen.'