Wij willen ons IT team uitbreiden!

Spring jij op bij de kans om de status quo van een traditionele industrie te verbreken? Word je enthousiast van werken in een klein team met veel verantwoordelijkheden?  Kan je het aan om te werken in een resultaat gedreven, leuke en dynamische omgeving? Wij van Closure zijn op zoek naar een full stack developer die samen met onze ervaren CTO, Bart, de uitdaging aan wilt gaan van het ontwikkelen, beveiligen en verbeteren van het Closure platform.

Wie zijn wij?

Closure is een startup met de visie ‘ieder zijn/haar digitale identiteit af te ronden na het overlijden'. Wij ondersteunen nabestaanden digitaal bij het afronden van alle abonnementen, contracten en accounts door onder andere een checklist van bedrijven. In de basis lijkt net dus net op de verhuisservice van PostNL!

Onze propositie is anders dan de status quo in de traditionele uitvaartindustrie, doordat het een tweezijdige markt is: het biedt voordelen voor zowel nabestaanden als bedrijven. Door dit proces te automatiseren, werken wij toe naar een betere aanpak voor beide partijen!

Waar wij naar zoeken bij jou:

* PHP developer met kennis van het Laravel Framework en ervaring met object georiënteerd programmeren.
* Ervaring met service geörienteerde architectuur en web-services
* In staat zijn om complexe problemen op te lossen door simpele en effectieve code te schrijven
* Verstand van web security
* Leergierige teamspeler met ambitie
* Niet bang om te experimenteren
* Creatief en kritisch
* Resultaatgericht
* Houdt van slechte grappen op kantoor
* Zin in vrijdagmiddagborrels!

Praktische informatie:

Ons kantoor is gevestigd in het Groothandelsgebouw in Rotterdam, direct naast het Centraal Station. Wij zitten in een leuke start-up omgeving (onze eerste selectieronde bestaat uit een potje ping pong). Wij zoeken iemand om ons 3-5 dagen per week te versterken en zijn flexibel in werkdagen/tijden.

Samen willen wij toewerken naar een efficiëntere afronding van iemands digitale identiteit. We zijn niet bang om te experimenten. Closure is op zoek naar iemand met zo’n mentaliteit! Denk jij diegene te zijn? Neem dan nu contact met ons op en overtuig ons!

Contact gegevens:
Mail naar: graciella@closure.nl of bel naar 010 - 200 45 22

Klik hier voor meer informatie over ons.