RTLZ: Welk jong talent brengt de innovatie van het jaar?

Closure regelt alle opzeggingen en contractovernames voor u na een overlijden.

Van telefoonabonnement en verzekering tot aan social media.

Slider

RTLZ: Welk jong talent brengt de innovatie van het jaar?

 - 7 mei 2018

Bron: RTLZ

Vanavond is de spannende race om de jaarlijkse Philips Innovation Award. Welk jong talent gaat naar huis met de eer en 50.000 euro aan prijzen. RTLZ is er live bij, in samenwerking met Philips.

Presentatrice Frederieke Hegger praat in de eerste uitzending met twee van de kanshebbers: Closure en IVWear.

Wat houdt de service van Closure precies in? Hoe werkt dat voor mij als nabestaande? En wat maakt Closure anders dan andere aanbieders die mij helpen de digitale identiteit van mijn dierbare af te ronden? RTLZ interviewt Closure over jong ondernemerschap.

Co-founder Chantal van der Velde geeft in dit interview antwoord op bovenstaande vragen. Verder licht ze toe waar op dit moment de focus ligt om ervoor te zorgen dat de geplande pilots met de grootste uitvaartverzekeraar van Nederland en twee commerciële bedrijven succesvol verlopen. Chantal: 'Groei realiseren heeft op dit moment onze grootste focus'.  De Philips Innovation Award kan hier aan bijdragen.

Centraal Meldpunt Overlijden

Wist u dat alle bedrijven dezelfde informatie bij u uitvragen? Goede doelen, telefoonleveranciers, energiepartijen, banken en zelfs social media. Bij Closure hoeft u daarom maar één keer uw gegevens door te geven. Wij informeren voor u alle bedrijven.

Slider