Wilt u het account bij LinkedIn opzeggen na overlijden? In dit stappenplan vindt u hoe het werkt: Neem contact op met LinkedIn, geef de benodigde gegevens door voor het opzeggen van een account na overlijden en wacht vervolgens tot u een reactie krijgt. Hieronder lichten wij verder toe hoe het werkt.

 

Linkedin opzeggen na overlijden

 

Centraal Meldpunt Overlijden

Wist u dat u met de gegevens die u voor Linkedin nodig heeft ook direct andere bedrijven kunt informeren? Goede doelen, energiepartijen, maar zelfs social media kunt u bij Closure op één centrale plek opzeggen. Bespaar uzelf deze zorgen.

Lees hier meer over hoe het werkt

Account bij Linkedin opzeggen na overlijden: Contact met Linkedin

Linkedin heeft een online formulier op de website staan waarmee u het overlijden kunt doorgeven. Het is niet mogelijk om telefonisch of via de mail contact op te nemen met Linkedin.

Let op: de communicatie met LinkedIn is in het Engels. U kunt LinkedIn ook via Closure benaderen, dan is alle communicatie in het Nederlands en kunt u ook direct andere bedrijven informeren over het overlijden.

Hoe kunt u hen bereiken?

- Webformulier: link
- Closure: link

Account bij Linkedin opzeggen na overlijden: Benodigde gegevens

- Naam van de overleden persoon
- E-mailadres van de overleden persoon
- Overlijdensdatum
- Uw relatie met de overleden persoon
- URL van het LinkedIn-profiel van de overleden persoon
- Het bedrijf waar de overleden persoon het laatst werkzaam was
- Overlijdensakte

 

Account bij Linkedin opzeggen na overlijden: Reactietijd van Linkedin

Linkedin geeft op zijn site geen reactietijd aan voor het reageren op een aanvraag voor het opzeggen van het account. U kunt er ook voor kiezen om de opzegging via Closure te doen, dan ontvangt u de bevestiging van LinkedIn en de andere bedrijven in één overzicht.

Ook andere abonnementen beëindigen

Abonnementen beëindigen bij bedrijven duurt lang. Het is vaak een lange zoektocht naar de juiste opzegprocedure en de contactgegevens. Kan dat niet eenvoudiger?

 

ING opzeggen na overlijden .  Air Miles opzeggen na overlijden . Nationale Nederlanden opzeggen na overlijden . KPN opzeggen na overlijden . Vara gids opzeggen na overlijden .  OV chipkaart opzeggen na overlijden . Nuon opzeggen na overlijden

 

Bij Closure kunt u alle abonnementen, contracten en accounts op één centrale plek beëindigen of overzetten op een andere naam. Van telefoonabonnementen, bankzaken, verzekeringen, sportclubs, social media en nog veel andere zaken.

1. Checklist

Selecteer welke diensten u wilt beëindigen of over wilt nemen en per wanneer.

2. Gegevens

Vul de gegevens van de overledene in. U heeft geen wachtwoorden of ID-nummers nodig.

Of lees hier meer over hoe het werkt

Categorieën: Praktische zaken