Closure regelt alle opzeggingen en contractovernames voor u na een overlijden.

Van telefoonabonnement en verzekering tot aan social media.

Slider

Uitgeroepen tot meest innovatieve start-up van Nederland!

Onder leiding van Philips CEO Frans van Houten heeft de jury van zeven zwaargewichten uit het bedrijfsleven Closure gekozen als winnaar van de Philips Innovation Award. Closure heeft als missie nabestaanden te ontzorgen in de moeilijke situatie na een overlijden. Dit doen we door het automatisch afronden van abonnementen, contracten en (social media) accounts. De winst van de 30e editie van dit evenement toont aan dat er in de markt een duidelijke behoefte is aan de dienst van Closure.

Bekend probleem voor velen

Jurycommentaar gaf aan dat Closure een voor ieder bekend probleem aanpakt. Dankzij het competente team start Closure, ondanks dat we pas sinds augustus bezig zijn, per 1 juni een pilot met drie grote bedrijven. Door het schaalbare business model zag de jury om die reden veel potentie een grote – en tevens groeiende – last weg te nemen in de huidige samenleving. Als trotse winnaar zijn wij vastbesloten om onze missie te realiseren. “Tijdens de pilot die wij 1 juni starten met twee grote bedrijven en één van de grootste uitvaartverzekeraars van Nederland gaan we voor zowel nabestaanden als bedrijven onze dienst verder valideren en optimaliseren, zodat we onze waarde vergroten en snel kunnen groeien”, aldus co-founder Chantal van der Velde.

Centraal Meldpunt Overlijden

Wist u dat alle bedrijven dezelfde informatie bij u uitvragen? Goede doelen, telefoonleveranciers, energiepartijen, banken en zelfs social media. Bij Closure hoeft u daarom maar één keer uw gegevens door te geven. Wij informeren voor u alle bedrijven.

Slider

Grootste studenten ondernemers wedstrijd

De Philips Innovation Award is de grootste studenten ondernemers wedstrijd in Nederland. Al 13 edities lang hebben ze als doel ondernemerschap, en daarmee innovatie, onder jonge talenten te stimuleren. De award is opgedeeld in twee categorieën: Innovators en Rough diamonds. In beide categorie wordt een winnaar uitgeroepen, en het verschil zit hem in de leeftijd van de startup. Waar Rough diamonds maximaal 7 maanden oud mogen zijn, bestaan Innovators tussen de 7 maanden en 3 jaar.

De prijs die Closure gewonnen heeft als winnaar van de Philips Innovation Award wordt ingezet om de ambitieuze doelstellingen te realiseren. Closure heeft als ambitie om wereldwijd de norm te worden voor het afronden van abonnementen na een overlijden.