Closure regelt alle opzeggingen en contractovernames voor u na een overlijden.

Van telefoonabonnement en verzekering tot aan social media.

Slider

Netflix opzeggen na overlijden

Wilt u het account van Netflix opzeggen na overlijden? In dit stappenplan vindt u hoe het werkt: Allereerst dient u contact op te nemen met de klantenservice van Netflix, waarna u de benodigde gegevens door geeft. Hieronder lichten wij verder toe hoe het werkt.

 

Centraal Meldpunt Overlijden

Wist u dat alle bedrijven dezelfde informatie bij u uitvragen? Goede doelen, telefoonleveranciers, energiepartijen, banken en zelfs social media. Bij Closure hoeft u daarom maar één keer uw gegevens door te geven. Wij informeren voor u alle bedrijven.

Slider

Abonnement Netflix opzeggen na overlijden: Contact met Netflix

Naast het opzeggen van het account kunt u ook de keuze maken het account op iemand anders naam te zetten. U kunt Netflix via de chat of via de telefoon informeren over het overlijden. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 22.00 uur voor Nederlandse ondersteuning. Engelse ondersteuning 24/7 beschikbaar.

Hoe kunt u hen bereiken?

- Via de telefoon: 0800 022 9647
- Via chat: link

 

Abonnement Netflix opzeggen na overlijden: Benodigde gegevens

- Naam van de overleden persoon
- Adres of email-adres van de overleden persoon

Netflix vraagt niet om een overlijdenakte. Ze sturen een bevestigingsmail als controle. Wil je voor de laatste communicatie het e-mailadres laten aanpassen? Dan worden er extra controle vragen gesteld.

 

Abonnement Netflix opzeggen na overlijden: Reactietijd van Netflix

Netflix hanteert geen reactietijd, want u kunt alleen telefonisch of via de chatcontact opnemen. Houd er rekening mee dat u in de wacht kunt staan.

Ook andere abonnementen beëindigen

Abonnementen beëindigen bij bedrijven duurt lang. Het is vaak een zoektocht naar de juiste opzegprocedure en de contactgegevens. Kan dat niet eenvoudiger?

Nuon abonnement opzeggen na overlijden
Facebook abonnement opzeggen na overlijden
ANWB abonnement opzeggen na overlijden
ING rekening opzeggen na overlijden
Air Miles abonnement opzeggen na overlijden
AEGON verzekering opzeggen na overlijden
Varagids abonnement opzeggen na overlijden
KPN
OV chipkaart abonnement opzeggen na overlijden

Bij Closure kunt u alle abonnementen, contracten en accounts op één centrale plek beëindigen of overzetten op een andere naam. Van telefoonabonnementen, bankzaken, verzekeringen, sportclubs, social media tot aan veel andere zaken.

Slider