Alle abonnementen in één keer opgezegd

Van telefoonabonnement en verzekering tot social media

Slider

Closure helpt u bij de continue confrontatie met het verlies van een dierbare

 - 5 oktober 2018

Bron: Quote

De oprichters van Closure veroverden dit jaar de Philips Innovation Award, de grootste student-ondernemersprijs van Nederland. Waar hebben zij die eer aan te danken?

Medeoprichter Chantal van der Velde verwoordt het nut - en de noodzaak - van Closure als volgt: ‘Wij zorgen voor één centrale plek waar je alle abonnementen, contracten en accounts van een overleden dierbare kunt opzeggen of overzetten op een andere naam. Voor nabestaanden kost het afronden van social media, telecom, verzekeringen, banken, goede doelen en energiemaatschappijen veel tijd. Het gaat gepaard met onnodige kosten en betekent steeds confrontatie met het verlies van een dierbare. Vooral dat laatste is een groot pijnpunt.’

Omdat u logischerwijs helemaal geen zin hebt om eindeloos met bedrijven te bellen, heeft Closure een digitaal platform ontwikkeld. Als uw naaste al abonnee was bij een partner van Closure, zoals KPN, dan is de dienst gratis. Zitten ze bij Closure dan zelf de hele dag te bellen en te mailen? ‘Nee, gecentraliseerd gaat dat veel efficiënter. De manier waarop ons technologische platform opereert is nieuw. Het is gebaseerd op een netwerk van private bedrijven.’ Die bedrijven hebben meer dan genoeg reden om zich bij Closure aan te sluiten. ‘Het proces van overlijdensmeldingen is voor veel bedrijven uitdagend. Er zijn hoge klantenservicekosten mee gemoeid, omdat er meerdere contactmomenten per nabestaande zijn. Bovendien is er meer dan eens sprake van reputatieschade door slecht ingerichte processen.

Centraal Meldpunt Overlijden

Wist u dat alle bedrijven dezelfde informatie bij u uitvragen? Goede doelen, telefoonleveranciers, energiepartijen, banken en zelfs social media. Bij Closure hoeft u daarom maar één keer uw gegevens door te geven. Wij informeren voor u alle bedrijven.

Slider

Klinkt allemaal leuk en aardig maar wilt u weten waarom Closure de Philips Innovation Award won, het beter doet dan andere ondernemers en wat de expert van de startup vindt? Geen probleem, verder lezen kan hier (ironisch genoeg via uw Blendle-abonnement, €)