Alle abonnementen in één keer opgezegd

Van telefoonabonnement en verzekering tot social media

Slider

Interview met Closure en Frans van Houten

 - 7 mei 2018

Bron: RTLZ

Direct na bekendmaking van Closure als winnaar van de Philips Innovation Award interviewt RTLZ co-founder Graciëlla van Hamersveld. In het interview met Closure en Frans van Houten, CEO van Philips en tevens voorzitter van de jury, licht Graciëlla toe wat Closure doet. Hoe onderscheidt Closure zich van de concurrentie en waarom juist een traditionele markt interessant is voor jonge, innovatieve ondernemers. Frans van Houten vertelt dat de snelheid waarmee het competente team van Closure voortgang realiseert in combinatie met het schaalbare business model de belangrijkste redenen waren dat de jury zo onder de indruk is.

Bekijk het volledige RTLZ interview met Closure en Frans van Houten, waarin verder onder meer de invloed van de nieuwe privacy wetgeving AVG, het belang van de oplossing die Closure biedt en de uitdagingen waar Closure tegenaan is gelopen aan bod komen.

Centraal Meldpunt Overlijden

Wist u dat alle bedrijven dezelfde informatie bij u uitvragen? Goede doelen, telefoonleveranciers, energiepartijen, banken en zelfs social media. Bij Closure hoeft u daarom maar één keer uw gegevens door te geven. Wij informeren voor u alle bedrijven.

Slider