Wil jij als sales manager een unieke start-up ervaring aan gaan? Dan is Closure écht iets voor jou.

Jouw rol:

Als sales manager ervaar je een afwisselende en zeer uitdagende baan bij Closure. Je bent verantwoordelijk voor het aangaan van relaties met nieuwe klanten en het onderhouden van bestaande klantenrelaties. Je zit aan tafel bij alle grote bedrijven, zoals KPN, Eneco en ING . Ook krijg je de mogelijkheid een eigen sales team samen te stellen en door te ontwikkelen.

Jij wilt met jouw team winnen en streven naar dé beste resultaten. Door jouw creativiteit en lef, daag jij je team uit om een stap verder te nemen in het benaderen van potentiële en bestaande klanten en lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het sales beleid. Daarnaast, ben je gedreven, vasthoudend, zelfstandig en fanatiek op de werkvloer; je omarmt uitdagingen.

Wie zijn wij?

Closure is de helpende hand voor nabestaanden bij het afwikkelen van contracten bij overlijden. Ons online tech-platform neemt deze last volledig uit handen door het contact met bedrijven over te nemen. Bij Closure geloven we dat digitale innovatie juist in zulke moeilijke tijden dingen een beetje makkelijker kan maken. Closure is eerder dit jaar beloond met de Philips Innovation Award en stond op het podium van TEDx Amsterdam Women. Om de binnen korte tijd gerealiseerde groei door te zetten, zijn wij op zoek naar echte sales kanonnen. Waarom? Wij werken samen met de bedrijven waar contracten afgewikkeld moeten worden, zoals KPN. Zij bieden ons platform aan nabestaanden aan én wij besparen hen klantenservice kosten door de overlijdensmeldingen te automatiseren.

Functie eisen

- Uitstekende vaardigheden op het gebied van de Nederlandse taal (woord en geschrift)

- Minimaal 3-5 jaar werkervaring als sales manager

- Tussen de 25 en 40 jaar

- Full time beschikbaar

- Minimaal HBO werk- en denkniveau

- Klant en resultaatgericht

- Enthousiaste teamplayer

- Internationale ambities

- Denkt graag mee; alleen samen kunnen we deze service naar het volgende niveau tillen

- Woonachtig in de omgeving van Rotterdam

Arbeidsvoorwaarden

Matcht jouw profiel? Dan krijgen we jou natuurlijk niet voor niets. Wij bieden jou:

- Marktconform salaris

- Omzet-gebaseerde bonussen voor elke door jou binnengehaalde deal

- Inspirerende start-up ervaring

- Netwerken met grote bedrijven

- Leuk, jong en ambitieus team

- Gunstig groeitraject als vroege vogel binnen de organisatie; zo kan jij onder andere je eigen team samenstellen en bieden wij op termijn internationale mogelijkheden

Enthousiast? Solliciteer dan nu!

Mail naar: graciella@closure.nl of bel naar 010 - 200 45 22