Kom bij ons werken!

Vacature sales medewerker

Wil jij als sales vertegenwoordiger een unieke start-up ervaring aan gaan? Dan is Closure écht iets voor jou.

Jouw rol als sales vertegenwoordiger:

Als sales vertegenwoordiger ervaar je een afwisselende en zeer uitdagende baan bij Closure. Je bent verantwoordelijk voor het aangaan van relaties en het onderhouden van bestaande klantenrelaties.

Jij wilt met het team winnen en streven naar dé beste resultaten. Door jouw creativiteit en lef, daag jij de rest uit om een stap verder te nemen in het benaderen van potentiële en bestaande klanten. Daarnaast, ben je gedreven, vasthoudend, zelfstandig en fanatiek op de werkvloer; je omarmt uitdagingen.

Wie zijn wij?

Closure is de helpende hand voor nabestaanden bij het afwikkelen van contracten bij overlijden. Ons online tech-platform neemt deze last volledig uit handen door het contact met bedrijven over te nemen. Bij Closure geloven we dat digitale innovatie juist in zulke moeilijke tijden dingen een beetje makkelijker kan maken. Closure is eerder afgelopen jaar beloond met de Philips Innovation Award en stond op het podium van TEDx Amsterdam Women. Om de binnen korte tijd gerealiseerde groei door te zetten, zijn wij op zoek naar echte sales kanonnen.

Functie eisen

- Uitstekende vaardigheden op het gebied van de Nederlandse taal (woord en geschrift)

- Minimaal 2 jaar sales ervaring

- Full time beschikbaar

- Regio Midden- of Noord-Nederland

- Minimaal HBO werk- en denkniveau

- Klant en resultaatgericht

- Representatief en punctueel

- Denkt graag mee; alleen samen kunnen we deze service naar het volgende niveau tillen!

 

Arbeidsvoorwaarden

Matcht jouw profiel? Dan krijgen we jou natuurlijk niet voor niets. We bieden jou de ruimte om te laten zien wie je bent en wat je kunt. Een echte uitdaging in een bruisende omgeving met start-ups. En verder:

- Marktconform salaris

- Omzet-gebaseerde bonussen voor elke door jou binnengehaalde deal

- Leuk, jong en ambitieus team

- Gunstig groeitraject als vroege vogel binnen de organisatie

 

Enthousiast? Solliciteer dan nu!

Vul jij onze lege plek in? Dan zouden wij het leuk vinden van je te horen via [email protected]. Graag ontvangen wij van jou een CV (inclusief foto) met een beknopte motivatie. Voor meer informatie kun je ons bellen op 010 - 200 45 22