Closure regelt alle opzeggingen en contractovernames voor u na een overlijden.

Van telefoonabonnement en verzekering tot aan social media.

Slider

Technologie in de zorg: Closure met zorginstanties in gesprek over innovatie

Hoe kan technologie in de zorg bijdragen aan een inclusieve samenleving? Die vraag stond centraal tijdens het Matchmaking event op 28 september 2017. Vilans en UtrechtInc brachten zorgorganisaties en startups met innovatieve technologieën samen. Closure ging met verschillende zorgorganisaties in gesprek, met positieve resultaten op het gebied van samenwerking.

Centraal Meldpunt Overlijden

Wist u dat alle bedrijven dezelfde informatie bij u uitvragen? Goede doelen, telefoonleveranciers, energiepartijen, banken en zelfs social media. Bij Closure hoeft u daarom maar één keer uw gegevens door te geven. Wij informeren voor u alle bedrijven.

Slider

‘Zorgorganisaties zouden meer met startups samen moeten werken’, vertelt Lotte Cornelisse van Vilans. ‘Producten worden beter als zorgorganisaties bij de ontwikkeling betrokken zijn.’ Door te experimenteren met technologie ontdek je snel of het wel of niet past bij jouw zorgvraag. Daar sluit deze bijeenkomst op aan.

Tijdens het event pitchten startups hun product of prototype, en zorgorganisaties hun uitdaging met betrekking tot inclusieve samenleving. Op die manier horen zorgmedewerkers welke mogelijkheden er zijn, en krijgen startups inzicht in de uitdagingen en behoeften van zorgorganisaties. Matchmakers Vilans en UtrechtInc koppelden zorg en technologie aan elkaar.