Administratieve zaken regelen voor overlijden

Closure regelt alle opzeggingen en contractovernames voor u na een overlijden.

Van telefoonabonnement en verzekering tot aan social media.

U bent in goede handen

U bent in goede handen

110.000 +

Reeds succesvol gerealiseerde opzeggingen en contractovernames.

9,1

Onze gebruikers beoordelen Closure gemiddeld met een 9,1.

2100 +

Organisaties in onze database.

Administratieve zaken regelen voor overlijden

Administratieve zaken regelen voor overlijden.

Het is ingrijpend als een dierbare overlijdt. Op dat moment komt er veel op de nabestaanden af, zowel emotioneel als administratief. Veel nabestaanden zijn niet op de hoogte van alle lopende zaken van de overleden persoon, zoals bankzaken, verzekeringen, goede doelen, loterijen en social media. Het kost hen daarom vaak veel tijd en energie om dit allemaal te achterhalen en af te ronden.

Overzicht voor uzelf én uw nabestaanden.

Binnenkort live! Schrijf u nu vast in en ontvang een vrijblijvend bericht.

Overzicht voor uzelf én uw nabestaanden.

Het liefst bent u natuurlijk niet al te veel bezig met uw overlijden. Maar het kan geen kwaad om bepaalde administratieve zaken nu al te regelen.

Maak een overzicht van uw abonnementen; denk hierbij aan verzekeringen, telefonie, gas-water-licht, goede doelen, loterijen en (social) media.

Wilt u het regelen als nabestaande?

Via Closure handelt u alle organisaties op één plek af. Wij informeren alle organisaties en houden u op de hoogte in uw persoonlijk account en via het opgegeven e-mail adres.

Er is over ons geschreven door

Administratieve zaken regelen voor overlijden

Hoeveel abonnementen heeft u?

Waarschijnlijk heeft u diverse abonnementen, contracten en accounts op uw naam staan. Uit onderzoek van Nibud blijkt dat 91% van de Nederlanders het aantal betaalde abonnementen dat ze hebben, onderschat. "De meeste mensen denken er slechts een paar te hebben." Daarnaast heeft u waarschijnlijk ook een heel aantal lidmaatschappen en online accounts waar u niet voor betaalt. Het is moeilijk om het overzicht te behouden, omdat het soms zoveel dingen zijn. Kunt u nagaan hoe lastig het is om dit te achterhalen als nabestaande.

Wat onze gebruikers over onze service zeggen

Veilig abonnementen opzeggen bij Closure

Uw gegevens zijn veilig bij ons.

Closure vraagt u nooit om wachtwoorden of klantnummers. Wij vragen u alleen om de gegevens die strict noodzakelijk zijn voor het informeren van organisaties over een overlijden.

Lees hier ons hele privacy beleid >

Wij helpen u onder andere met