Administratieve zaken regelen voor overlijden

Administratieve zaken vooraf goed regelen.

Het liefst bent u natuurlijk niet al te veel bezig met uw overlijden. Maar het is goed om er af en toe bij stil te staan en bepaalde administratieve zaken nu al te regelen.

 

Vooraf de aministratieve zaken regelen.

Het is ingrijpend als een dierbare overlijdt. Op dat moment komt er veel op de nabestaanden af, zowel emotioneel als administratief. Waarschijnlijk heeft u diverse abonnementen, contracten en accounts op uw naam staan. Uit onderzoek van Nibud blijkt dat 91% van de Nederlanders het aantal betaalde abonnementen dat ze hebben onderschat. "Het merendeel bezit vijf tot vijftien abonnementen, maar de meeste mensen denken er slechts een paar te hebben." Daarnaast heeft u waarschijnlijk ook een heel aantal lidmaatschappen en online accounts waar u niet voor betaald. Het is moeilijk om het overzicht te behouden, omdat het soms zoveel dingen zijn.

Veel nabestaanden geven aan dat ze niet op de hoogte zijn van alle lopende zaken van de overleden persoon, zoals bankzaken, verzekeringen, goede doelen, loterijen en social media. Het kost hen veel tijd en energie om dit allemaal te achterhalen. Het vooraf regelen van administratieve zaken geeft daarom veel rust voor uw nabestaanden en uzelf. Dit kan bijvoorbeeld wanneer u in de laatste levensfase zit, maar ook wanneer u nu alvast uw wensen voor op de langere termijn wilt vastleggen. Zo bent u ervan verzekerd dat alles goed wordt afgehandeld én ontziet u uw nabestaanden in de administratieve rompslomp na een overlijden.

 

Overzicht maken van alle abonnementen, contracten en accounts.

Momenteel is onze dienst gericht op nabestaanden. Wij zijn wij onze dienst echter aan het uitbreiden, zodat u straks alles van te voren kunt invullen en klaar zetten voor uw nabestaanden. Uw nabestaanden hoeven dan alleen nog maar akkoord te geven en daarna handelen wij alles voor hen af. Een simpele manier om uw nabestaanden te ontzorgen. De verwachting is dat deze dienst in Q3 2019 beschikbaar is.

 

Meld u alvast aan.

Wilt u dat wij u op de hoogte stellen wanneer u onze dienst kunt gebruiken? Laat uw gegevens dan via het onderstaande formulier achter. Door uw gegevens achter te laten, verklaart u ons privacy beleid te hebben gelezen en begrepen. Wij nemen contact met u op, zodra de dienst beschikbaar is. U kunt dan rustig kijken hoe de dienst werkt en beslissen of het bij u past.

Aanmelding

 

Uw ideeën zijn heel erg waardevol!

Wilt u ons helpen bij het ontwikkelen van de dienst? Vul dan dit formulier in.