Aftermovie Philips Innovation Award 2018: nagenieten van een geweldig evenement! Het hele proces was van begin tot eind een fantastische ervaring. De winst van deze award was voor ons de kers op de taart. De publiciteit, contacten en natuurlijk prijs zelf die we hiermee gewonnen hebben zijn ontzettend waardevol. Daarnaast hebben we vooral een hele leuke en leerzame tijd gehad, met nieuwe inzichten en inspiratie om Closure snel te laten groeien.

 

De Philips Innovation Award is de grootste studenten ondernemers wedstrijd in Nederland. Al 13 edities lang hebben ze als doel ondernemerschap, en daarmee innovatie, onder jonge talenten te stimuleren. De award is opgedeeld in twee categorieën: Innovators en Rough diamonds. In beide categorie wordt een winnaar uitgeroepen, en het verschil zit hem in de leeftijd van de startup. Waar Rough diamonds maximaal 7 maanden oud mogen zijn, bestaan Innovators tussen de 7 maanden en 3 jaar.

Closure is de winnaar van de Philips Innovation Award 2018 in de Innovator categorie, en Circal Technologies heeft de eerste prijs in de Rough Diamonds klasse mee naar huis genomen. Beide prijzen gaan goed ingezet worden om de ambitieuze doelstellingen te realiseren en op die manier de belofte waar te maken.

Aftermovie Philips Innovation Award

Categorieën: Media