Closure regelt alle opzeggingen en contractovernames voor u na een overlijden.

Van telefoonabonnement en verzekering tot aan social media.

Slider

Innovatie binnen traditionele markten

 - 10 oktober 2017

Bron: MKBservicedesk

MKB servicedesk noemt Closure bijzondere startup in nabestaandenmarkt

Innovatie binnen traditionele markten

Bij UtrechtInc, het incubatieprogramma van Universiteit Utrecht, gingen deze maand zes bijzondere nieuwe bedrijven van start: Closure, Goings-On, Campfire, MarcoPoloBot, PerfectPlace en PostMe. Startups worden vaak geassocieerd met nieuwe ideeën, innovatie en hippe technologie. Twee van de zes richten zich op de nabestaandenmarkt, met dienstverlening rondom het overlijden van dierbaren. Een bedrijf opstarten in de uitvaartindustrie kan als tegenstrijdig worden ervaren. Toch is er juist voor innovatie binnen traditionele markten veel ruimte, omdat er vraag is naar verbetering. Closure is een service voor nabestaanden om alle abonnementen, contracten en accounts af te ronden van een overleden persoon.

Co-founder Graciëlla van Hamersveld legt uit dat zij juist de uitdaging, evenals kans zien voor innovatie binnen traditionele markten. De uitvaartindustrie kan natuurlijk als nog opmerkelijker worden beschouwd omdat het naast traditioneel ook om een lastig onderwerp draait. Closure laat zien dat juist in een lastige tijd innovatie gericht op praktische ontzorging veel waarde kan bieden.

Centraal Meldpunt Overlijden

Wist u dat alle bedrijven dezelfde informatie bij u uitvragen? Goede doelen, telefoonleveranciers, energiepartijen, banken en zelfs social media. Bij Closure hoeft u daarom maar één keer uw gegevens door te geven. Wij informeren voor u alle bedrijven.

Slider