Nederland, het land van kaas, tulpenbollen, molens, water, het misgelopen WK,…, en -last but not least- talentvolle disruptors. Status-quo-tarters die de bedrijven van de toekomst bouwen en soms oplossingen bedenken voor problemen waarvan wij niet eens wisten dat ze bestonden. De Nederlandse start-up experts Jan-Willem van Beek, Remy Ludo Gieling, Jorg Kop en Remco Janssen (*) beargumenteren welke tien (in willekeurige volgorde) start-ups de meest veelbelovende disruptors van Nederland zijn.

10-meest-veelbelovende-disruptors-van-nederland

Rutger Huizenga licht to welke lessen de Belgen kunnen halen uit deze tien start-ups. De voornaamste les voor de Belgen die Closure geeft volgens hem is: Boek snel succes. "Amper acht maanden geleden gestart en nu al een prestigieuze prijs (de Philips Innovation Award) in de kast en een veelbelovende pilot met drie gerenommeerde Nederlandse bedrijven voor de deur.” Daarmee is Closure 1 van de 10 meest veelbelovende disruptors van Nederland.

Jorg Kop, directeur van incubator UtrechtInc zegt: “Closure heeft met een voor velen herkenbaar idee snel een team om zich heen weten te creëren en bovenal prioriteiten te stellen met de juiste dosis executiepower.”

Lees hier het volledige artikel

Categorieën: Media